Mikä piristäisikään paremmin päivää, kuin fiksut ja ovelat sisustusvinkit kylppärissä? Pakollisilla asioilla käyminen voi nyt olla simeistäsi entistä rattoisampaa, kun kohennat heidän kylpyhuoneensa näiden vinkkien avulla uuteen uskoon!

Sims2EP9%202014-03-04%2010-50-53-62-norm

Sims2EP9%202014-03-04%2010-50-17-31-norm
Suihkuverho
Jos tykkäät laittaa kylpyhuoneeseen suihkun sijasta ammeen, voit lisätä sen kaveriksi suihkuverhon. Tämä verho syntyy helposti laittamalla vain jokin normaaleiksi ikkunaverhoiksi tarkoitetun verhonkappaleen ammeen viereen. Verhon asettelussa tarvitsen koodia: Move_Objects on ja ehkä myös koodia: BoolProp SnapObjectsToGrid false

Ammeen ja suihkun yhdistäminen
Saat hauskan tai ainakin todentuntuisemman kokonaisuuden, kun asetat ammeen päälle yliopisto -lisäosan mukana tulleen suihkun. Vaikka simit eivät voisikaan käyttää suihkua, on se silti sisustuksellisesti hauska esimerkki. Näiden tavaroiden päällekäin laittamiseen tarvitset koodin: Move_Objects on

Käsienpesutaso
Välillä kannattaa kokeilla tavallisen lavuaarin tilalle pidempää tasoyhdistelmää. Näin voit koota pöydille kaikenlaisia kylppäritiloihin liittyviä tavaroita. Lisää tähän tasokokonaisuuteen vielä peili ja sen päälle jokin valaisin, niin saat hienon pesupisteen vessaasi!

Sims2EP9%202014-03-04%2010-20-10-77-norm

Sims2EP9%202014-03-04%2010-19-40-02-norm
Suihkuseinä
Rakenna pieni suihkunurkkaus veskiisi. Voit käyttää seinämänä joko vuodenajat -lisäosan mukana tulevaa kasvihuoneen seinää tai tehdä sen tavallisesta seinästä, johon voit halutessasi liittää ison ikkunan. Näin saat illuusion lasisesta suihkuseinästä.

Lisää laskutilaa veskiin
Myös erilaiset vaatekaapit sopivat wc-teemaan hyvin. Sen lisäksi, että simisi voi vaihtaa vaatetustaan vessassa, voivat nämä kaapit kätkeä sisäänsä kuvitteellisia pyyhkeitä ja muita kylppärin tykötarpeita.

Muita kylppäriin sopivia sisustustavaroita ovat tuttujen hammasharjojen, -tahnojen, pesupurtiloiden ja seinäpeilien lisäksi kaikki pienet matot, pyyhkeet ja niiden telineet, vessaroskikset ja vaikkapa taaperoiden oma potta. Vessaa voi virkistää myös pienillä ruukkukasveilla tai kynttilöillä, jotka tuovat tunnelmaa kylpyhetkeen. Tietenkin myös naispuolisille simeille tarkoitetut meikkausvälineet ja hajuvedet tekevät vessasta entistä ehomman.