Vaikka makuuhuone onkin tarkoitettu pääasiassa vain nukkumiseen, jolloin aika siellä vietetään silmät kiinni, miksei sitä silti voisi koristaa nätimmän näköiseksi? Ehkäpä simisi saavat jopa paremmat unet nukkuessaan kauniiksi sisustetussa kammarissa. Katsasta siis ihmeessä nämä vinkit makuuhuoneen sisustamiseen!

Sims2EP9%202013-09-08%2019-19-46-57-norm

Sims2EP9%202013-09-08%2019-20-01-42-norm
Laskutilaa jalkopäähän
Joistain sisustuslehdistä tuttua rahia/penkkiä/pöytää voi hyödyntää myös sims-sisustamisessa. Mitään erityistä käyttöä varten se ei ole, mutta ainakin sängyn jalkopäähän sijoitetun matalan pöydän voi kasata täyteen nättejä esineitä. Pöydän sijoittamiseksi aivan kiinni sängyn päätyyn tarvitset koodeja Move_Objects on ja BoolProp SnapObjectsToGrid false.

Verhot päällekäin
Lisää tunnelmaa makuuhuoneeseen tuovat kerrostetut verhot. Esimerkiksi hieman läpikuultavien verhojen alle voi sijoittaa toiset tummemmat, ja yhdistelmä on takuulla nätti. Tähänkin sijoitteluun tarvitset koodeja Move_Objects on ja BoolProp SnapObjectsToGrid false.

Yöpöytävalaisimien sijaan lamput seinille
Yövaloksi kelpaavat tavallisten pöytälamppujen lisäksi seinälle ripustettavat valot! Näin pienille yöpöydille jää enemmän tilaa kaikelle muulle, kuten vaikkapa herätyskellolle, kirjoille tai kukille.

Sims2EP9%202013-09-08%2019-38-13-20-norm

Sims2EP9%202013-09-08%2019-38-32-26-norm
Tehosteseinä
Jännittävämmän ilmeen saat makuuhuoneeseen maalaamalla yhden seinistä eri väriseksi ja sutaisemalla vaikka vielä sängyn päädyn kaksi ruutua leveän alueen toisella värillä. Näin sängylle muodostuu ikään kuin toinen pääty. Helppo ja tehokas niksi!

Vaatenurkkaus
Pienen avonaisen vaatehuoneen tapaisen nurkkauksen loihdit nopeasti vaikkapa rajaamalla pienen alueen seinän pätkällä. Syntyneeseen syvennykseen voit sitten asetella vaatetankoja ja muita asusteita mielesi mukaan.

Muita makuuhuoneeseen sopivia huonekaluja ovat tietenkin vaatekaapit, isot kokovartalopeilit ja lukuisat erilaiset yöpöydät. Voit myös somistaa sänkyä ladattavilla peitoilla ja suloisilla tyynyillä. Linkkilistan makuuhuoneeseen liittyvistä ladattavista tavaroista löydät Latausluettelot -osiosta. Pehmoiset matot, nätit pyyhetelineet ja kaikenkirjavat verhotkin sopivat jopa runsaissa määrin makuuhuoneen koristukseen. Tietenkin myös kaikki naissimejä miellyttävät meikkipurnukat ja -putelit, sekä kynttilät ja kirjat, tuovat todellisempaa tuntua makkariin.