Päivitykset:

3.5.2014
Heips ja myöhäiset vapun toivotukset täältä Simsalankin puolesta! Työväen juhlan kustannuksella ajattelin itsekin paiskia hieman hommia ja päivittää Simsalaa hiukan erilaiseen suuntaan. Ajattelin, josko koko konsepti toimisi paremmin blogimaisena ja vapaampana sivustona. Älkää siis ihmetelkö, jos Simsala sekoilee ja sivut hyppivät sekä ties mitä, sillä säädän täällä vain omiani ja yritän saada asiat järjestykseen. Vuodatus ei ole enää niin kovin tuttu minulle, joten kämmejä todennäköisesti syntyy =D

Ja tässä vielä linkki yhteistyökumppanini simssiliinin LC-tarinaan, jonka ensimmäinen osa on ilmestynyt myös ruotsiksi!

20.4.2014
Hoi taas pitkästä aikaa! Aika on lentänyt jälleen koulun parissa ja simssit ovat saaneet jäädä taka-alalle sen takia. Mutta tässä olisi vielä pienimuotoinen pääsiäisen toivotus Simsalankin puolesta! Nauttikaa vielä vapaapäivistä, syökää suklaanmunia sekä mämmiä ja käykää ihmeessä katsastamassa myös uusi päivitys Simssiliinin simsseilyissä klikkaamalla tästä!

P%C3%A4%C3%A4si%C3%A4inen2014-normal.jpg

1.4.2014
Kivaa aprillipäivää!
Simsala on ollut melko hiljainen päivitysten osalta lähiaikoina, mutta se on yksinkertaisesti johtunut kiireistä. Tämä ei siis ole pila, vaikka pilailupäivä nyt onkin. Eiköhän pian taas ole luvassa jotain uutta kivaa tutkittavaa sivulle! Sen sijaan yhteistyökumppanini simssiliinin LC Iloliemen sivuilta löytyy jotain uutta: kolmas osa on ilmestynyt englannin kielisenä! Pääset lukemaan sitä klikkaamalla tästä. Treenaa ihmeessä enkkua!

22.3.2014
etusivu1-normal.jpg
Uusia päivityksiä Simsalassa!
Koulinkatu 6
Ensimmäinen taloesittely on julkaistu! Kohteena on Koulinkatu 6, jota asuttaa perhe nimeltä Pälä.
Grillikatos
Ohjeet kätevän grillikatoksen rakentamiseen löytyvät myös sivulta.
Etene politiikassa -testi
Testaa kuinka pärjäisit sim-maailmassa politiikan saralla.
Sisustusvinkkejä kylppäriin
Lue uusimmat vinkin kylpyhuoneen ja pesutilojen kohentamiseen.

19.3.2014
Chattiboxi löytyy nyt sivun vasemmasta laidasta kuvalinkin takaa! Sinne voi ilmoitella uusista päivityksistä tai höpöttää muuten vain. Chattiin vastaan yleensä nopeammin kuin kommentteihin. Käykäähän testaamassa!

17.3.2014
Simssiliinin RKC-haasteeseen (RKC Taikapölyyn) on ilmestynyt uusi osa! Sitä pääset lukemaan klikkaamalla tästä! Tarina on aiheeltaan fantasia, jonka pyörteissä seikkailee mitä erikoisempia hahmoja. Suosittelen ehdottomasti lukemaan.

16.3.2014
Kivaa kevään alkua kaikille simsseilijöille! Simsala Sims 2 aloitti yhteistyön Simssiliinin Simsseilyt -sivun kanssa, jonne pääset kurkistelemaan klikkaamalla tästä! Innolla odotan, mitä tuleman pitää ja saavuttaako Simsala yhtä suuren suosion kuin simssiliinin sivut. Simssiliini on aina ollut idolini sims-asioissa, joten edetään ihan rauhallisesti ja otetaan mestarista mallia. Nytpä taidan kuitenkin mennä sunnuntain kunniaksi pelaamaan hieman ja kuvaamaan julkaisumateriaalia tänne. Kuullaan myöhemmin lisää!

8.3.2014
Sims2EP9%202014-03-07%2021-38-15-65-norm
Erittäin hyvää ja naisellista naistenpäivää kaikille naispuolisille simeille ja simsseilijöille! Tässä muutama linkki naisten kunniaksi nätteihin ladattaviin vaatteisiin:
1. Söpöjä juhlamekkoja lapsille
2. Arkisia, mutta nättejä mekkoja aikusille naisille
3. Keväinen mekkokokoelma vanhuksille

3.3.2014
Sivut viimein muutettu julkisiksi! Lisäksi koodilista sai päivitystä. Harkinnassa on chat-boxin hankkiminen ja kyhäiltävänä muutama uusi juttu tänne.

17.2.2014
Paljon pikkutavaraa pöydälle
Ohjeet pikkusälän sijoittelemiseksi simkotisi tasoille on nyt julkaistu.

6.11.2013
Latauslinkkejä kylppäriin
Linkkilista kylppäriaiheisiin pikkutavaroihin on nyt tehty! Täydennystä tulee vielä, mutta tässä jotain hieman alkajaisiksi.

30.10.2013
Sisustusvinkkejä olohuoneeseen
Kurkkaa uusimmat vinkit olkkarin viihtyvyyden parantamiseksi.

Nippelitietoa
Nippelitietolistaa on päivitetty.

27.10.2013
Laituri
Rakennusohjeet laiturin pykäämiseksi lammen rantaan ovat nyt nähtävillä.

Kellari
Myös ohjeet kellarin kyhäämiseen ovat ilmestyneet!

11.9.2013
Koodit
Koodilistaa on päivitetty.

Sims2EP9%202013-09-05%2020-48-16-41-norm